Jury


De volgende juryleden zullen de winnaars van de Blue Stone Awards 2016-2017 toewijzen (nog te vervolledigen):

 

Marie-Françoise Plissart, architectuurfotografe

 

 
Kurt Wallaeys, Interieurarchitect-Designer en zaakvoerder Wallaeys Designers BVBA

Met meer dan 25 jaar actieve ervaring is Kurt Wallays uitgegroeid tot specialist in zijn vakgebied èn een referentie in de sector van de interieurarchitectuur. Kurt Wallaeys tekende voor tal van uiteenlopende realisaties, groot en klein, in het zeer nabije binnenland tot in het bijzonder verre buitenland. Hij is ook vennoot/zaakvoerder in het ontwerperscollectief C4-Creative Fo(u)r, dat - onder meer - ontwerper is van het unieke en succesvolle beursconcept Architect@work.”

 

© copyright - V. BruyneelKurt Wallays 

 

 

 
Geert Buelens, architecte EER architectural design bvba

Geert Buelens en Veerle Vanderlinden vormen samen het ontwerpbureau EER architectural design bvba het werkveld van EER gaat van architectuur, productdesign, lichtscenografie, tot textielvormgeving en beeldende kunst. de rode draad in het werk is steeds het respect voor het gebruikte materiaal, duidelijke leesbaarheid en eenvoud in opbouw met de talrijke projecten, bekroond met internationale prijzen, publicaties en tentoonstellingen vormt het bureau een referentie binnen de designwereld.

 

Website EER architectural design

 PETER WIRTZ, Wirtz Internationale Landschaps Architect

Peter Wirtz heeft altijd al een intense affiniteit voor tuinbouw gehad: hij groeide op in een familie kwekerij in Schoten, België, waar hij op zeer jonge leeftijd vertrouwd geraakte met orchideeën, mediterrane planten, rozen, Japanse kerselaars, hortensia's, fruitbomen en groenten.
Hij heeft honderden private, publieke, zakelijke en institutionele projecten voltooid in Europa en Amerika samen met zijn broer en mede-eigenaar, Martin Wirtz, en met hun ontwerp team.

 

 

 

 

 


De afwerkingen van Carrières du Hainaut